Zonnepanelen terug in de lift

ZONNEPANELEN TERUG IN DE LIFT !!!!!

Degelijke Kwaliteit

Groenehuizen bvba is gevestigd in Vlimmeren en actief in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Wij werken uitsluitend met hoogstaande producten die hun kwaliteit hebben bewezen doorheen de jaren.

Degelijke Service

Onze ervaren plaatsers garanderen een professionele en verzorgde installatie.

De Beste Prijs

De kostprijs van de photovaltaïsche panelen is de laatste jaren sterk gedaald.
Wij nemen die dalingen onmiddellijk mee in onze prijs, waardoor wij u kwaliteit kunnen bieden aan een sterke prijs.

Contacteer mij

Snel Terugverdiend

Ondanks het wegvallen van de groenestroomcertificaten en van de fiscale voordelen, maken wij ons sterk dat uw investering is terugverdiend tussen de 6 à 7 jaar, afhankelijk van de oriëntatie en de hellingsgraad van de panelen. Wanneer u een zonnepaneleninstallatie 4500kWh aanschaft (dit levert jaarlijks 3850 kWh op) die de volledige energiebehoefte van een gemiddeld Vlaams gezin dekt, bespaart u maar liefst €21.037 in een periode van 25 jaar. Het rendement van moderne zonnepanelen ligt op 5% of hoger, dit maakt het veel voordeliger om zonnepanelen te installeren dan gebruik te maken van stroom van het net.

Onze garanties

U geniet van een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar. Dat wil zeggen dat onze producent gedurende 25 jaar een maximaal verlies garandeert van 0,7% per jaar.

Totaaloplossingen voor duurzaam bouwen en energie

Hebt u ook andere vragen over duurzaam bouwen en energie, dan bent u bij ons aan het goede adres.
Want zijn expert in alle totaaloplossingen voor bouwen en verbouwen, verwarming en warm water, elektriciteit, ventilatie en isolatie.