Visie,
waar gaan we voor?

Duurzaam bouwen is bouwen voor een duurzaam milieu.

Duurzaam bouwen is een ontwikkeling in de bouwwereld die inziet dat de behoefte van de huidige generatie de behoefte van de komende generaties niet in gevaar mag brengen.

Duurzaam bouwen laat toe op zo’n manier te bouwen dat overal ter wereld een gezonde, ecologische en rechtvaardige leefomgeving word gegarandeerd voor de huidige en toekomstige generaties.

Groene huizen biedt oplossingen voor duurzaam verbouwen die ons al het comfort en luxe geven dat we wensen door het gebruik van energie-besparende technieken en materialen die het milieu en de gezondheid van de mens respecteren.

Groenehuizen opereert vanuit 5 waarden die ze hoog in het vaandel draagt.

Duurzaam

Wij bieden oplossingen voor duurzaam bouwen en verbouwen met respect voor sociale,ecologische en economische aspecten. Samen gaan wij steeds op zoek naar oplossingendie een gezonde, rechtvaardige en ecologische omgeving garanderen voor toekomstigegeneraties.

Comfort

Ons huis is ons tweede huid. Iedereen droomt ervan om comfortabel te leven, naar eigen behoeftes. Wij gaan steeds op zoek naar ontwerpen en formules die een antwoord of oplossing bieden voor onze behoeftes. Duurzaam wonen gaat bij ons hand in hand met comfortabel wonen.

Kwaliteit

Bouwen en verbouwen doe je meestal 1 keer in je leven. Je wil dan ook een resultaat dat een leven lang kan meegaan. Samen met onze ervaren ingenieurs gaan we op zoek naar kwaliteitsvolle oplossingen voor uw vragen!

Service

Wij dragen een klantgerichte service hoog in het vaandel. Wij begeleiden u in het bouw of verbouwproces van A tot Z. Van bij het ontwerp tot en met de oplevering doen wij er alles aan om u de meest optimale dienstverlening te bieden.

Innovatie

Onze ingenieurs volgen alle oplossingen voor duurzaam bouwen op de voet. Ook onze arbeiders zijn gebeten door duurzame bouwtechnieken en scholen zich voortdurend bij. Zo bieden wij u op alle vlakken de meest innovatieve oplossingen van het moment.