Aanpak,
hoe werken wij?

Groenehuizen wil voor elke verbouwing of nieuwbouw de beste oplossing op maat ontwikkelen.

Je kiest wat je al dan niet zelf wil doen. Wil je sleutel op de deur – of enkel levering en plaatsing van je houtskelet? Kies je voor een uitgebreide analyse die je zelf kan uitvoeren of wil je dat wij alle zorgen alles van A tot Z uitvoeren?

Groenehuizen past zich aan aan jouw wensen en budget. Zo zorgen wij voor duurzame bouw- en verbouwoplossingen voor iedereen.

Om dit te realiseren volgen wij een duidelijk stappenplan:

1. Het kennismakingsgesprek: plannen en verwachtingen

Weten wat je wensen zijn is voor ons cruciaal. In een eerste gesprek gaan we samen op zoek naar je verwachtingen en je mogelijkheden. Heb je al plannen of enkel ideëen? Wil je zelf zo veel mogelijk helpen, of net dat wij alles op onze schouders pakken?

2. Analyse

Samen analyseren we de situatie. Waar nodig beslissen we samen om aan de hand van een aantal technieken een correcte analyse te maken van de huidige situatie.

3. De mogelijkheden

Wij gaan aan de slag. Onze ingenieurs bouwkunde en technieken gaan samen op zoek naar de beste oplossingen voor jouw vragen.

4. ‘Uitleg’ – fase

We steken onze hoofden opnieuw samen en bespreken alle mogelijkheden.

5. Akkoord

Wij gaan akkoord over onze plannen en de financiële condities.

6. Uitvoering

Wij gaan aan de slag. Volgens plan, timing en budget. In voortdurend overleg.

7. Oplevering & opvolging

Wij treden voortdurend in overleg gedurende het bouwproces en passen de opmerkingen tijdens de uitvoering aan. De oplevering is vaak een leuk moment waar wij samen een glas heffen op de geslaagde samenwerking.

8. Nazorg

Binnen het kader van de tienjarige aansprakelijkheid nemen wij onze verantwoordelijkheid en lossen we op eenvoudig verzoek de problemen op.